CN Sabadell - Cèvol (1-3)

Pas gairebé definitiu del Cèvol Torredembarra cap a la permanència a Superlliga 2 gràcies al triomf a la pista del penúltim en partit ajornat per COVID a finals del 2021. 

Tan sols un daltabaix sense precedents durant la segona volta podria impedir que els del Baix Gaià continuïn per tercer curs seguit a la categoria; tan sols descendeix el cuer, ara per ara el Sayre, i ja són 17 els punts de diferència quan en manquen 30 per disputar-se. Si es produís algun canvi normatiu i el penúltim també descendís, la diferència també és destacable: 13 punts. 

Els d'Iñaki Bescós van començar forts a la sempre complicada pista del Club Natació Sabadell i el 0-2 d'arrencada va deixar el derbi català coll avall. Però els locals van retallar distàncies en el tercer set amb un igualat 29-27 que va obligar el Cèvol a millorar en el quart per no deixar-se cap dels tres punts.

Dit i fet: triomf i un balanç satisfactori sis victòries en deu jornades que situa l'equip en cinquena plaça i just darrere dels únics quatre conjunts amb opcions d'ascens, entre ells el Volei SPiSP. Carlos Mora, amb 17 punts, va ser el màxim anotador visitant.

Un CN Sabadell-Cèvol amb polèmica prèvia a l'hora de definir la data perquè, abans de l'acabament del 2021, la Federació va instar els clubs a buscar una data prèvia al 2022 o, en cas contrari, donar per perdut el duel a l'equip no disposat a fer-ho. Finalment, va trobar-se una solució de consens que ha permès recuperar la jornada el cap de setmana en què la resta de la Superlliga 2 encara descansa. 

El següent compromís del Cèvol, que correspon a l'inici del segon tram de calendari, el portarà a la pista del Barça, el segon i rival directe del Volei SPiSP per una de les dues places de "playoff" (diumenge, 10 hores). 

Sets: 21-25, 19-25, 29-27 i 19-25 

Estadística del partit:

https://rfevb-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=8723&ID=83&CID=238&PID=123&type=LegList