El passeig Miramar de Torredembarra, reobert al trànsit

Aquest és el moment al punt del migdia d'aquest dimarts quan els operaris retiraven les tanques que prohibien l'accés des del passeig de la Sort al nou passeig Miramar. Poc després hi passaven els primers vehicles. Ho feien utilitzant la nova rotonda que elimina un dels punts negres de circulació en aquest punt del municipi. Una obertura que s'ha acabat retardant uns dies per a acabar treballs de telefonia.

Ja fa alguns dies que els vianants i els vehicles de mobilitat personal poden circular per aquest tram de l'antiga N-340 que ara, i després d'anys de reclamacions, ja és un carrer més a tocar de la via del tren de Torredembarra. Queden però petits detalls per a donar per acabades les obres, com la instal·lació de la senyalització vertical, ara col·locada de manera provisional.

Tot i això, des de l'Ajuntament torrenc creuen que aquest és un dia important pel municipi perquè suposa en millora urbanística i de la mobilitat. Les obres han comptat amb un pressupost d'un milió d'euros, la meitat dels quals aportats per l'Estat.