Dos partits per encarrilar la permanència del Cèvol

El Cèvol Torredembarra tancarà la primera volta contra el Sayre i el CN Sabadell, últim i penúltim, respectivament, de la Superlliga 2. Són les dues places de descens que ha d'evitar un equip d'Iñaki Bescós en ratxa.

Les quatre victòries consecutives suposen la marca més positiva de la història del club a la categoria i l'acosten a la que seria la seva segona salvació consecutiva. Ara per ara, amb 12 punts en 8 jornades, la zona de descens queda 7 per sota i el cuer, el Sayre, tan sols ha sumat un punt. És a dir que el pròxim oponent dels torrencs, justament el conjunt canari, no coneix què és guanyar en el tram previ al seu pas pel pavelló Sant Jordi.

Paral·lelament, el Cèvol treballa tan bé com juga o s'exercita de manera igual d'òptima que competeix els caps de setmana: el creixement del vestidor setmana rere setmana és inqüestionable i els fruits ja són una realitat.

Ludwig, baixa per lesió, podria ser la novetat del següent compromís d'un Cèvol que afronta un tram de calendari providencial i amb poc a perdre gràcies a la dinàmica dels últims temps i a la victòria solvent de la jornada anterior a Roquetes. Però no aturar-se ara situaria la salvació coll avall, gairebé l'enllestiria.

El Cèvol-Sayre es disputarà aquest diumenge a les 12.30 hores i serà l'últim duel de Superlliga 2 a Torredembarra aquest 2021.