Cèvol - Xàtiva (3-1)

Tercera victòria consecutiva dels de Torredembarra en un enfrontament que tenien gairebé tancat en el tercer set i que ha acabat complicant-se més del previst per la insistència d'un batallador Xàtiva.

El Cèvol ha estat molt superior en el primer parcial, sempre per davant d'un Xàtiva que ha plantat més cara en el segon, tot i el lleuger domini local. El 2-0 garantia que els d'Iñaki Bescós puntuessin una setmana més, però calia enllestir la victòria per deixar el triomf complet a casa.

Amb el 18-11, el partit quedava coll avall, però els visitants han salvat quatre pilotes de partit per capgirar l'electrònic i situar el 2-1. El sotrac anímic ha fet mal i el Xàtiva, esperonat, ha disposat d'avantatges de fins a dos punts durant el quart set (10-12).

A les acaballes, el Cèvol ha deixat escapar tres dels quatre jocs de distància, tot i que els canells i les cames no han tremolat per enllestir el migdia i situar-se amb 9 punts a la Superlliga 2, tots ells consecutius.

Els torrencs passaran dissabte per la pista del Roquetes (17 hores), acabat de pujar a la categoria i que ha perdut contra el San Roque per 3-0.

Sets: 25-18, 25-23, 31-33 i 25-23