El Cèvol ja funciona

 Ànims renovats al Baix Gaià després del resultat positiu de la jornada anterior, el primer de la Superlliga 2. Tot just ha començat el tram de calendari menys dur i els d'Iñaki Bescós ja han abandonat les places de descens.

Era qüestió de temps i d'esperar els rivals propicis per avançar a la Superlliga 2. Divendres vam dir que cinc dels sis últims partits del tram inicial de la Superlliga 2 del Cèvol eren contra els conjunts que el precedien a la taula, a la zona baixa.

I la victòria contra el Muro per 3 a 1 permet els torrencs abandonar les últimes dues posicions. La temporada va començar davant els millors de la categoria, la causa principal de les quatre derrotes consecutives. Guanyar remuntant un set en contra afegeix més mèrit al resultat i eleva la moral.

cevol 14 novembre

No és tan sols que la graella de jornades prèvies hagi fet la guitza el Cèvol, és que, a més, molts aquests duels s'han disputat a domicili, on David Sanllehí no pot jugar per incompatibilitats laborals. La figura del salouenc va ser providencial diumenge com a màxim anotador.

Diversos dels compromisos clau futurs es disputaran al pavelló Sant Jordi i ho faran amb una plantilla que, molt possiblement, rendirà més que ara. I és que el Cèvol continua lluny del seu estat òptim.

Malgrat que el calendari ofereix una llarga treva al Cèvol, el desplaçament de dissabte pot enganyar, ja que la pista del Mediterrani ha estat, els últims anys, una de les més complicades de la Superlliga 2. Els de Castelló sumen 9 punts. Xàtiva, Roquetes, Sayre i Natació Sabadell seran els posteriors obstacles dels de Torredembarra fins a l'equador del campionat.