La verdadera Superlliga 2 del Cèvol

S'acosta el moment de calendari en què el Cèvol Torredembarra ha de sumar els punts necessaris per assolir l'equador depenent d'ell mateix per salvar-se. Ho sap Iñaki Bescós i l'equip.

Cinc dels sis últims partits del tram inicial de la Superlliga 2 del Cèvol són contra els rivals que el precedeixen a la taula classificatòria. I això no és sorprenent, ja que el calendari va voler que els de Torredembarra juguessin aviat davant la majoria de favorits a l'ascens.

Així, el conjunt del Baix Gaià ja s'ha vist les cares contra els tres millors de la fase regular quan tan sols s'han consumit quatre jornades. Sense cap punt, tot i la bona imatge de dies com el del Barça i el Volei SPiSP, és l'hora del Cèvol des d'aquest cap de setmana i a casa contra el Muro.

El Muro va vèncer en els tres compromisos d'arrencada, dos d'ells per la mínima, i ara encadena dues derrotes. Un oponent irregular i que, sobre el paper, pot caure al pavelló Sant Jordi de Torredembarra.

El Cèvol-Muro es jugarà diumenge a les 12.30 hores. Mediterrani, Xàtiva, Roquetes, Sayre i Club Natació Sabadell Sabadell seran els següents obstacles de l'equip abans de completar la meitat de la segona experiència consecutiva a la Superlliga 2.