Iñaki Bescós també juga

No és una frase feta afirmar que el Cèvol és una família, i els germans Bescós són la prova perfecta de com solucionar els problemes de casa. Els torrencs disposen de dos efectius en la posició de lliure, "Cata" i Òscar Aliseda. Aquest segon és també entrenador del club.

Puntualment, l'Òscar no pot venir el cap de setmana i això provoca un forat a la rotació que cal omplir amb l'històric Iñaki Bescós, màxim responsable tècnic de la primera plantilla. Però si l'Òscar no hi és i l'Iñaki juga, cal una tercera figura amb títol d'entrenador de nivell 3. És on apareix el germà petit, l'Enric, que no sempre té disponibilitat perquè coordina l'infantil i el cadet femení, un grup d'iniciació i un sènior de veterans.

És a dir que si l'Iñaki es treu el xandall, caldrà recol·locar moltes altres peces del calendari dels de Torredembarra. Amb voluntat, no hi haurà problema malgrat que el tècnic pateix més a pista que a fora.

L'Enric també va ser un nom de primer nivell del voleibol i ajuda tant com pot el sènior de Superlliga 2. Afegeix que contemplar l'Iñaki jugant continua sent un regal per als ulls tot i superar amb escreix els 40 anys.

El Cèvol que, amb Iñaki o sense, es desplaçarà a la pista de l'Illa Grau, un dels grans favorits de la temporada. Els torrencs sumen dues derrotes d'inici contra el Barça i el San Roque i en el tram de calendari més dur del curs.