El noi feliç que va transformar el futbol platja

El millor jugador de la història ha de seguir ara com a tècnic. Això és el que desitja Torredembarra per a Llorenç Gómez, hores després d'anunciar la seva retirada del futbol platja per culpa de les lesions. Hem parlat amb dos dels seus veïns i companys, Adri Frutos i Edu Suárez.

Llorenç Gómez va revolucionar el futbol platja fa una dècada, quan les lesions el van apartar del futbol 11, i ha de seguir aportant el seu gra de sorra, sigui com sigui, a partir d'ara. Torredembarra s'emociona pel comiat d'un dels esportistes més importants de la història de la demarcació, que ho deixa per una hèrnia discal que res té a veure amb els entrebancs al genoll que el van allunyar de la gespa.

Edu Suárez i Adri Frutos són dos exemples clars del que suposa Llorenç per al futbol platja: tots dos van arribar a l'elit sorgint gairebé de l'estela del Llorenç, el millor del planeta.

futbol platja 21 setembre ok

Futbolista més destacat del món el 2018, campió d'Europa i subcampió mundial: són alguns dels èxits de Llorenç col·lectivament i personal. Aviat complirà 30 anys i, amb experiència a una quarantena de països, de ben segur tindrà opcions d'avançar des d'altres vessants; un esperit formatiu que ja llueix mitjançant el seu club a la Torre i el campus local: pot ser un gran tècnic.

El "show" de Llorenç continuarà tant com vulgui ell i perquè just ell va ser qui va transformar un esport exòtic en el que és ara, una proposta mediàtica de primer nivell amb Torredembarra com a capital de la riba mediterrània.