Estrena de nivell al Sant Jordi amb la Lliga Catalana de volei

El Cèvol Torredembarra obrirà el curs contra el Roquetes, diumenge a les 16 hores i poc després, davant el Natació Sabadell a les 20 hores. Seran els dos primers compromisos oficials de la segona temporada torrenca a la Superlliga 2. Ara bé, és el torn d'una Lliga Catalana que aplega els cinc millors equips del país en dues fases. Tant Roquetes com Sabadell, acabats d'ascendir, seran, a priori, futurs rivals per la permanència.

Els partits es jugaran al millor de 3 sets, amb puntuació de 25 punts per set i un tercer, en cas d’empat a un, a 15 punts. El sistema és poc habitual en el voleibol sènior de primer nivell i reduirà el marge d'error dels equips participants.

Els dos millors accediran a la ronda definitiva, on ja tenen plaça assegurada el Barça, següent conjunt amfitrió, i el Volei SPiSP. La primera gran oportunitat de gaudir de competició de primera fila a Torredembarra i després d'un debut, el curs anterior, en què les restriccions van limitar l'accés de públic a la grada.

Si el Cèvol es classifica, disputarà la següent ronda a la pista del Barça el cap de setmana vinent. La Superlliga 2 no arrencarà fins al 9 i el 10 d'octubre.