Torredembarra recupera la rotonda d'accés a l'autopista

Els blocs de formigó que regulaven i inhabilitaven el pas de vehicles per la rotonda d’accés a l’AP-7 a l’alçada de Torredembarra ja són història. A partir d’aquesta nit, i després de tres anys de polèmica per una decisió no compartida pel territori es podrà circular de nou per l’interior de la infraestructura. Des de l’Ajuntament d’Altafulla s’aplaudeix una decisió que ja fa temps que esperava i que permetrà recuperar la connexió directa entre el nucli del municipi i la urbanització Brises de Mar.

Finalment, el govern espanyol alliberarà la rotonda coincidint amb l’entrada en vigor de la gratuïtat de l’AP-7, com s’havia compromès arran de les concentracions veïnals, contra la mesura, dels estius de 2019 i 2020. Per Torredembarra, l’altre nucli afectat, ara s’haurà de veure la capacitat d’absorció de la rotonda per l’increment de vehicles que preveuen que accediran a l’autopista en aquest punt des de Tarragona. Per això, ja demanen un accés directe a la via ràpida.

El govern espanyol va tancar el pas a la rotonda ara fa tres anys per regular l’accés dels camions a l’autopista. Ara, amb la gratuïtat d’aquest tram de l’AP-7 s’estima que el trànsit de vehicles pesats  per aquest punt disminuirà.