Els nans de Torredembarra fan una crida per trobar portadors

El Pol i el Samuel són els dos darrers portadors dels nans de Torredembarra que es mantenen dins la colla. El nombre de portadors ja era molt just abans de l'aparició de la COVID-19, una situació que la pandèmia ha acabat d'agreujar, com també ha passat en altres balls els quals componen l'Agrupació de Balls Populars del municipi. 

D'aquesta manera, i amb només dos portadors, els sis nans no van poder participar de la tanda de lluïment que el seguici torrenc va dur a terme durant les festes del Quadre. Una situació que no volen que es repeteixi d'aquí a poc més d'un mes per Santa Rosalia. Per això fan una crida per a torbar nous portadors.

Des de la colla reivindiquen la importància d'un dels elements més antics del seguici torrenc, i recorden la poca dificultat que comporta portar-los i fer-los ballar.

Així doncs, tothom qui vulgui ajudar a continuar amb una tradició de gairebé un segle a la Torre pot posar-se en contacte amb l'Agrupació de Balls Populars perquè els seus nans tornin a fer gaudir petits i grans ben aviat.