A una victòria de salvar-se

Que l'eufòria pel 3 a 1 sigui un estímul i no pas un arma de doble fil per al Cèvol Torredembarra. Queden tres jornades, quatre per alguns dels rivals de la zona baixa, i els de Carlos Mora i Iñaki Bescós disposen de nou punts respecte al descens que serien sis si finalment baixen tres i no pas dos equips. Vèncer ara seria providencial: mai havien gaudit tant com ara de la participació a Superlliga 2.

Entrenen menys que molts altres participants perquè han de prioritzar obligacions laborals i familiars. Però ja han demostrat que poden sorprendre a tothom. L'anada contra el Benidorm, que encara conserva remotes opcions d'accedir a la fase d'ascens, va acabar amb derrota per 2 a 3. Donar tombs encara al triomf del derbi seria contraproduent.

volei spisp 25 febrer

El Benidorm-Cèvol es jugarà dissabte a les 16 hores. L'endemà a les 12 hores, el Volei SPiSP rebrà a casa el Villena, oponent directe dels mateixos torrencs. La jove plantilla de Vlado Stevovski ha de guanyar i esperar que el València punxi a casa del líder per tornar a la zona de 'playoff'.

Els cooperativistes han de jugar quatre partits més, dos d'ells contra el penúltim i el cuer.