Torredembarra pateix episodis d'atacs xenòfobs

Preocupació a Torredembarra pels diversos episodis xenòfobs que s’han viscut l’última nit, amb l’agressió a un menor i un atac al centre de protecció de menors de la localitat, on una cinquantena de persones hi van causar destrosses. Els incidents es van produir després de la concentració a la casa ocupada de les Mimoses, que aquest matí s’ha tapiat. El consistori assegura que s’ha reforçat la seguretat i es demana calma.

Un menor del centre Rigel va ser agredit ahir al vespre en un atac xenòfob a Torredembarra. Els atacants li van fracturar el nas i dos menors més van haver de refugiar-se a la biblioteca i un establiments comercial per evitar ser agredits. L’últim episodi de l’atac xenòfob es va viure davant el centre de protecció de menors de la localitat, on una cinquantena de persones hi van provocar diverses destrosses materials i van trencar vidres.

Els fets es van produir una vegada es va dissoldre la concentració veïnal per denunciar la sensació d’inseguretat a Torredembarra provocada pels residents d’una casa ocupada. Des de l’Ajuntament es condemna l’atac xenòfob tot i que el desvincula d’aquesta concentració i s’admet preocupació per la sensació d’inseguretat.

Tapien la casa de les Mimoses

Els veïns del carrer Mimoses, preocupats per la presència dels joves delinqüents a la casa ocupada reclamen més presència policial per recuperar la normalitat a la zona. L’Ajuntament assegura que s’ha reforçat la presència policial a les zones on es van produir els fets. L’altra derivada de la concentració d’ahir s’ha vist aquest matí. Aprofitant que la casa estava desocupada el propietari ha procedit a tapiar-ne l’accés per evitar noves ocupacions i acabar d’aquesta forma amb la problemàtica a la zona.