Preocupació a Torredembarra pels delictes comesos per un grup de joves

La sèrie de fets delictius haurien estat comesos pels ocupants d'una casa al carrer Mimoses. En l'últim mig any s'han produït onze detencions però el consistori reclama més celeritat a la justícia perquè aquestes no quedin en res.

Robatoris amb força a l'interior de vehicles i a domicilis i furts. Aquests són els principals delictes que s'atribueixen al grup de joves que ocupa una casa al carrer Mimoses de Torredembarra, i que tenen atemorits als veïns de la zona, que és el principal escenari d'aquests fets.

Per tot això aquest dimecres l'ajuntament va ser escenari d'una reunió entre consistori, veïns i Mossos d'Esquadra per a explicar les accions que es duen a terme des de fa mesos, entre les quals tot un seguit de detencions. Les dues darreres s'ha produït aquesta mateixa setmana, que es sumen a nou més des del passat mes de juliol. També des de l'inici de l'estat d'alarma al mes de març s’han realitzat 22 denúncies per incompliment de les mesures sanitàries respecte a la COVID-19.

Des del consistori torrenc defensen la tasca coordinada de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, però reclamen més celeritat a la justícia per a acabar amb focus delinqüencials com aquest.

Tot un seguit de fets que fan que a Torredembarra, tot i que la pandèmia ha suposat un descens general dels delictes, els específics de furts, i robatoris amb força hagin pujat lleugerament respecte al 2019.