El Cevol Torredembarra - Volei SPiSP, en directe a TAC12

Primera vegada que el Cèvol Torredembarra rep la visita del seu veí a la segona divisió del voleibol a Espanya en un dels partits de major nivell que mai s'han vist a casa nostra. Que juguin, sobre el paper, per diferents objectius no desequilibra els favoritismes perquè el nouvingut Cèvol ja ha demostrat que pot guanyar davant qualsevol rival i el Volei SPiSP, veterà per nom i jove per vestidor, és l'equip més en forma de tota la Superlliga 2, segon i en zona d'accés al 'playoff' per pujar al sostre de la modalitat.

Des d'abans de l'anterior derbi local, el Volei SPiSP no ha perdut amb vuit triomfs consecutius; el Cèvol Torredembarra s'ha mantingut fora de les places de descens amb dos partits d'avantatge quan en queden quatre. L'anada va ser per als cooperativistes, que van imposar-se per 3 a 1, tot i que l'experiència acumulada pels de la Torre, ara, és superior.

El Cèvol Torredembarra-Volei SPiSP començarà diumenge a les 12.30 hores i el seguirem en directe a TAC12 amb la narració de Quim Pons i els comentaris tècnics del jugador visitant, Isaac Valiño.