Carles Mora i Iñaki Bescós, nous entrenadors del Cèvol

Canvi a la banqueta de l'equip de voleibol de Torredembarra. La junta directiva ha decidit posar punt final a l'etapa de Christian Vives, que sumava la seva quarta campanya a la plantilla.

El relleu serà de luxe perquè apostarà aquest cop també per dos noms de primer nivell de l'especialitat al territori com són el tarragoní Carlos Mora, de 30 anys, i Iñaki Bescós, de 44. Mora prové de l'Eivissa, on va arribar a l'estiu després de no renovar pel Volei SPiSP; per la seva banda, Bescós, també exjugador del Volei SPiSP, obre la seva segona etapa a Torredembarra, la primera a la banqueta, i és que el curs anterior va reforçar la plantilla que va assolir l'ascens a la Superlliga 2.

L'entitat agraeix l'esforç de Christian Vives i admet que no ha estat una decisió fàcil però que respon tan sols a criteris esportius i que és necessari un canvi de rumb. El Cèvol ha arrencat el seu primer curs a Superlliga 2 amb dues derrotes; Iñaki Bescós i Carles Mora s'estrenaran aquest dissabte a la pista del Xàtiva.