El Sant Jordi de Torredembarra s'estrena a la Superlliga 2


El Cèvol Torredembarra farà història aquest diumenge quan converteixi el seu  pavelló Sant Jordi en pista de Superlliga 2. La segona jornada de Lliga creuarà els de Christian Vives amb un veterà de la categoria que aspira a tot enguany, el Mediterrani de Castelló. Un Cèvol que ja ha deixat enrere la derrota, el dia del debut, contra el València per 3 a 0.

El Sant Jordi acollirà tan sols una quinzena de convidats per cada club, ja que la pandèmia manté la porta tancada per a la resta del públic. En qualsevol cas, tornar a casa sempre és motiu d'alegria, encara més per estrenar-se a la flamant categoria i amb un important marge de creixement individual i col·lectiu.

gradacevol

El previ va començar així, amb una xerrada tècnica per desgranar les armes del Mediterrani de Castelló, habitual veí del Volei SPiSP a la part alta les últimes temporades i següent entrebanc en el llarg camí dels de Torredembarra per la permanència.

El Cèvol-Mediterrani se celebrarà diumenge a les 12 del migdia. Des d'aquest cap de setmana els torrencs ocuparan tota la pista i deixaran de jugar de cantó a cantó com fins ara.