Per accedir a l'Ajuntament de Torredembarra cal superar un control de temperatura

L’Ajuntament de Torredembarra està adequant els serveis administratius per a l’atenció presencial en casos urgents i amb cita prèvia. Amb l’arribada de la fase 1 s’han activat aquests serveis, tot i què la majoria d’atenció es segueix fent de forma telemàtica. Dins el consistori s’han extremat les precaucions.

Per accedir a l’interior de l’Ajuntament de Torredembarra s’ha de superar primer un control de temperatura. Ningú s’escapa a aquest protocol: ni treballadors ni visitants. Aquests últims només hi podran accedir amb cita prèvia tot i que el consistori hagi reactivat part del servei d’administració per atendre de forma presencial.

Actualment encara s’està redistribuint l’espai per garantir la distància de seguretat entre treballadors. Una mampara a totes les taules separarà també funcionaris i ciutadans que s’hi adrecin. A l’interior de l’edifici és obligatori l’ús de la mascareta i s’han extremat els protocols d’higiene i aïllament.

NOMÉS AMB CITA PRÈVIA

Coincidint amb el període de matriculació dels escolars, ara la principal urgència dels administratius es centra a atendre els nous torrencs que encara s’han d’empadronar, mentre la resta de tràmits es segueixen fent per via telemàtica.

Excepte cita prèvia, l’Ajuntament de Torredembarra manté tancades al públic les dependències municipals amb caràcter general. L’atenció al públic es realitza a través del telèfon de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (977 64 00 25) i per correu electrònic. Els tràmits també es poden realitzar a la seu electrònica que es pot trobar dins la web de l’Ajuntament.