Torredembarra incorpora un dron per vigilar que es compleixi el confinament

La Policia Local de Torredembarra ha intensificat els controls durant el cap de setmana del pont de l’1 de maig. El cos policial ha incorporat un dron que s’afegeix als efectius que controlen el municipi per fer complir les noves mesures de desconfinament.

El nou dron permet enregistrar imatges des de noves perspectives sobre el comportament de la ciutadania. D’aquesta manera es poden observar espais i situacions de manera més senzilla i amb un camp de visió molt més ampli.

Durant aquest dissabte, els operadors de vol i els agents de la Policia Local, s’han situat en diferents espais del municipi on han vist que s’havien d’intensificar els controls. És el cas de la zona de la façana marítima. El cos s’ha situat a la zona del port esportiu i, després, s’ha desplaçat per la línia de la costa analitzant tots els carrers des de l’aire. Les gravacions aèries han continuat per la part de Baix a Mar i a la zona dels aiguamolls.

TAMBÉ MÉS CONTROLS DE TRÀNSIT

A banda del nou control aeri, la Policia Local també ha instal·lat diferents punts de vigilància. Un d’aquests s’ha situat a la rotonda del passeig de Miramar amb la carretera de La Pobla de Montornès. L’objectiu: evitar l’arribada de ciutadans de segona residència que no estan autoritzats a desplaçar-se per l’estat d’alarma. També s’ha realitzat controls als establiments comercials per assegurar que es compleixen les mesures de seguretat.

A banda d’aquests controls puntuals, la Policia Local de Torredembarra ha intensificat la vigilància per comprovar que les indicacions sobre les sortides per a fer esports de manera individual es compleixen.