Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Torredembarra reforça la neteja dels seus carrers

S'aplica una solució de sabó i lleixiu a tots els carrers i la brigada reforça aquesta acció en les zones més transitades i amb serveis bàsics. També s'ha decidit reduir el servei de bus urbà. Només funciona una línia els matins laborables.

L'Ajuntament de Torredembarra ha posat en marxa una acció especial de neteja a la vila. Evidentment l'afluència de gent pels carrers s'ha reduït dràsticament però els serveis bàsics continuen oberts i atenent els veïns. La neteja i desinfecció en aquests moments és imprescindible i s'han d'aplicar mesures higièniques més contundents.

A partir d'avui, la brigada reforça la desinfecció i neteja dels carrers i espais més transitats amb un preparat a base de sabó i lleixiu, que ja s'està usant a tots els carrers de la vila. El reforç es fa en zones com el CAP, els diferents barris del municipi i el centre de la vila incloent-hi edificis municipals. La desinfecció també inclou contenidors i es fa de bon matí.

ES REDUEIX EL SERVEI DE BUS

Paral·lelament, en l'àmbit de les mesures per l'estat d'alarma, Torredembarra també ha aplicat restriccions en el servei de bus urbà. Només funcionarà una línia i els matins laborables.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ