Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

L'escola l'Antina de Torredembarra instal·la un rocòdrom al pati per combatre els estereotips de gènere

 

Tots els patis d'escola tenen la seva pista de bàsquet o de futbol. Esports que a l'escola Antina de Torredembarra havien detectat com a generadors de conflicte i també de diferències de gènere. Per això impulsen un nou model d'esbarjo pel qual acaben d'estrenar un rocòdrom horitzontal.

Per utilitzar-lo no cal gaire força, i la por a les altures és fàcil de superar. Està a poca alçada del terra i protegit per una catifa. L'ha pintat l'artista Orion Leim, en col·laboració amb l'Ajuntament de la Torre s'ha fet possible aquesta instal·lació, que és molt més que això.

El rocòdrom ja és un espai més de joc i una activitat extra d'educació física. La tècnica és fàcil. El rocòdrom horitzontal trenca els estereotips de gènere que encara imperen als patis escolars. Una oportunitat per descobrir que es pot jugar i practicar esport de moltes maneres.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ