L'Ajuntament de Torredembarra augmenta el seu pressupost un 6%

El pressupost de l'Ajuntament de Torredembarra augmenta un 6% respecte a l'any passat gràcies al finançament extern. Els números del consistori torrenc per aquest 2020 sumen 23 milions d'euros

Es preveu que aquest 2020 es comencin a executar les primeres grans inversions d'aquest mandat. La urbanització de la zona verda del carrer Lleida és una de les inversions de més rellevància per aquest pròxim any 2020. On actualment hi ha un aparcament s'hi vol crear un parc municipal per a oci i gaudi dels veïns. La licitació de les obres està a punt d'engegar-se. Mentre que el passeig Miramar, l'antiga carretera Nacional 340, ja està licitant-se i la seva execució és imminent. Aquesta actuació s'emmarca en els treballs de remodelació de tota la carretera i que compta també amb una aportació econòmica del Ministeri de Foment.

Igualment també es preveu afrontar una altra de les inversions demandades per la ciutadania com és la millora de la plaça Catalunya, per integrar-la en l'eix comercial de la Torre. Tot plegat es podrà fer gràcies a la petició d'un crèdit de més d'1 milió i mig d'euros.

Pel que fa al deute, es continua treballant en la línia de reduir-lo i mantenir-lo per sota del 50%, un cop superat el pla de sanejament imposat al consistori en anys anteriors.

L'arranjament dels accessos a la vila, és una de les altres actuacions que veuran la llum aquest 2020 junt amb la millora de l'enllumenat públic i la urbanització d'alguns carrers que no compten amb tots els serveis. Així mateix es preveu rehabilitar també el dipòsit del Pujol, que requeria una actuació urgent. La rehabilitació de la capella del Castell o de la sínia de la Vila, complementen les actuacions més destacades d'aquest 2020 que es preveu tancar amb un deute del 46%.