Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Torredembarra obre un nou procés de licitació per reforçar el bloc de Baix a Mar

L'actual licitació compta amb un pressupost que ronda els 82.000 euros on s'inclouen la instal·lació d'un revestiment de formigó armat al Bloc i la intervenció d'un equip de submarinistes experts en obres subaquàtiques.

Aprovat un nou procés per licitar les obres de reforç del Bloc davant de Baix a Mar a Torredembarra, després que la licitació anterior es declarés deserta.

Una actuació urgent deguda l'actual estat deficient de l'estructura que presenta un important desgast a causa de l'acció del mar, provocant així un perill d'ensorrament.

D'altra banda, el consistori treballa per a realitzar un procés participatiu durant el primer semestre del 2020 per decidir el futur de l'Alfa i Omega. La ciutadania podrà escollir entre una rèplica d'aquesta per 120.000 euros o la recuperació de l'antiga piràmide metàl·lica amb un cost de 30.000 euros.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ