L’Espai Natural dels Muntanyans estrena nova senyalització pensada per a invidents

L’Espai Natural dels Muntanyans ha estrenat nova senyalització pensada per a invidents. En total s’han adaptat més de 400 metres de circuït al voltants dels estanys del Sol i Clarà amb la voluntat de fer l’entorn més accessible.

Les persones amb discapacitat visual trobaran nous instruments per poder gaudir en plenitud de l’Espai Natural dels Muntanyans. L’espai ha estrenat una nova senyalització per facilitar la comprensió de l’entorn explicada en panells informatius adaptats pensats per a invidents. El projecte contempla un circuït adaptat per permetre l’accessibilitat d’aquest tipus de públic i s’emmarca dins el projecte Mitomed liderat per la facultat de turisme de la Universitat de Girona. Un projecte que incideix en la sostenibilitat de les platges.

El projecte, desenvolupat a través del GEPEC ha permès senyalitzar més de 400 metres a l’entorn dels estanys del Sol i Clarà. S’ha fet més visible la tanca perimetral que acompanya la passera de fusta i també s’ha introduït el relleu i el Braille als panells explicatius.

La nova senyalització l’han estrenat participants de la jornada Platges Sostenibles organitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona que s’està desenvolupant a Torredembarra.