L'art de l'autora d'Albacete arriba a Torredembarra en una exposició que es podrà veure fins al 25 de juliol a la Sala Lluís d'Icart. 
Des d'ara, els cans compten de 2.000 metres quadrats al tram final del barri marítim per jugar lliurement i refrescar-se durant l'estiu. 
La competició és una de les proves dins del Circuit Català de Travessies d'estiu. Es van disputar diverses modalitats permetent la participació de tots els públics. 
 Es diu Jan Travesset i és el jugador més jove a guanyar aquest torneig del Baix Gaià que té reconeixement internacional.
 TAC12 ha pogut parlar amb una de les víctimes d'un entramat d'explotació laboral de persones migrades a Torredembarra que va sortir a la llum el passat abril.
Malgrat el vent i la mala mar van competir a la Mediterranean Race, una prova d'aquatló referent a Catalunya.
Aquesta és l'edició 24 del torneig que es celebra a Torredembarra. Hi participaran un centenar de jugadors que competiran fins al 7 de juliol.
La remodelació ha durat tres mesos i s'ha comptat amb una subvenció de 150.000 €.
Enguany, presenta novetats, com un festival de FoodTrucks i la incorporació d'un tram tranquil per fer que la festa sigui més inclusiva. Se celebrarà del 5 al 16 de juliol. 
El conductor d'un turisme ha mort després de xocar frontalment amb un camió. En l'accident, que també ha deixat un ferit menys greu, s'hi ha vist implicat un altre turisme. Ja són 15 les víctimes mortals…
La programació festiva a Torredembarra va culminar dilluns amb l'actuació dels elements de cultura popular des de la plaça de Josep Valls.
La Laura Ribes ha obtingut la nota més alta de selectivitat a la demarcació de Tarragona: un 9,8 o un 13,1 si sumem les assignatures específiques.
Formen part del cicle concerts d’estiu, que es celebrarà a la Sala del Mar, i del Festival Roca Foradada, que tindrà lloc a l’agost.
L'Ajuntament estima les al·legacions de l'empresa de la brossa en quatre de les cinc sancions imposades el passat mes de març. Només haurà d'indemnitzar 3.800 euros dels 36.000 que es demanaven inicialment.
El festival familiar s’ubicarà entre el 24 i 28 de juliol al voltant de Cal Bofill, a tocar de la platja.
Dissabte va ser proclamat oficialment en un ple extraordinari en què el república Eduard Rovira li va cedir l’alcaldia, tal com marca el pacte de govern acordat entre PSC i ERC, al qual també es va…