El jove, que es trobava en aquesta zona, es va apropar massa a la vora per veure un gos que acabava de caure i va perdre l'equilibri, patint una caiguda d'uns 10 metres.
Perquè el Cèvol sigui referent entre els "humils" de la Superlliga 2, ha de sortir reforçat dels tres pròxims compromisos davant rivals directes; el primer d'ells es juga a casa i diumenge contra el Club Natació…
El document identifica les principals patologies del monument i prioritza les actuacions que d'han de realitzar; també defineix les normes d’ús de les diferents activitats i preveu formació per a les persones que hi interactuen.
La Generalitat concedeix una pròrroga de 15 anys a Port Torredembarra SA per a la seva explotació, amb el compromís d'invertir 9,5 milions d'euros en un projecte de millores de la infraestructura.
La intervenció està pressupostada en 50.000 euros i compta amb una subvenció de la Generalitat de 20.000.

A Canàries s'ha de guanyar

Dijous, 26 Gener 2023 03:55
El Cèvol Torredembarra viatja a la pista d'un Sayre que no ha sumat cap punt aquest curs i que l'anterior no va guanyar un sol partit. Els d'Iñaki Bescós, per la seva banda, van dificultar la…
El grup ecologista ha portat a la Fiscalia els vessaments d’aigua causats per les obres de la futura comissaria dels Mossos d’Esquadra a Torredembarra.
El plec de clàusules que haurà de respectar PreZero inclou diverses millores que van en la línia de les que també presentarà el contracte definitiu.

Cèvol - Volei SPiSP (1-3)

Dissabte, 21 Gener 2023 08:04
L'hem narrat en directe a TAC12 i podem veure'l un altre cop íntegre aquí mateix: el derbi de la Superlliga ha aportat emoció i els punts han marxat cap a Tarragona tot i l'ímpetu torrenc.
El ple aprova el nou projecte, que revisa i millora l'anterior, però adverteix l'equip de govern que no hi poden haver més retards.

Javier Ramírez abandona Ciutadans

Divendres, 20 Gener 2023 11:40
El fins ara portaveu del grup a Torredembarra passarà a ser regidor no adscrit. Així, dos dels tres representans de Ciutadans a Torredembarra han abandonat la formació durant aquest mandat.
Ho farà en el marc del procés relacionat amb la contractació de la consultora Efial tant per l'Ajuntament de Toredembarra com per part de 13 ajuntaments catalans més.
El derbi de la Superlliga 2 de voleibol podria ser molt més obert del que planteja la teoria si ens fixem en els antecedents. És el tercer que es juga al Sant Jordi, diumenge a TAC12…
Aquesta és la previsió de l'equip de govern, que portarà al ple d'aquest dijous l'aprovació del nou projecte amb diversos endarreriments acumulats.
El millor partit de voleibol de la demarcació podrà veure's diumenge a la tarda a TAC12. Cèvol i Volei SPiSP es veuen les cares a Torredembarra . Hem creuat uns entrenadors que es coneixen perfectament bé.

Roquetes - Cèvol (3-2)

Dissabte, 14 Gener 2023 07:33
Quarta derrota per la mínima dels de Torredembarra, la tercera en tan sols un mes, per quedar-se amb la mel als llavis a Roquetes i en l'arrencada de la segona volta de la Superlliga 2.