Vist per a sentència el judici contra l'exacalde de Torredembarra, Daniel Masagué, i 11 acusats més pel cas del lloguer de dos locals. Totes les parts ja han presentat les seves conclusions després d'explicar-se durant 10…
El judici ha absolt l'exregidora Francisca Felguera i el treballador d'Efilial. A més, la Fiscalia ha conclòs que el lloguer dels immobles va ser un fet predeterminat.
Del 2 al 10 de juliol, es disputarà cada tarda, amb una ronda diària, al pavelló municipal Sant Jordi. Ja freguen el centenar d'inscrits. 
L'exalcalde de Torredembarra ha encetat el tram acusatori del judici pel presumpte lloguer irregular de dos locals per part de l'Ajuntament entre el 2011 i el 2012.
La sessió de dimecres arrencarà amb les proves pericials i, seguidament, es començarà amb la declaració dels 13 acusats. Presumiblement, l'exalcalde Daniel Masagué serà el primer a fer-ho.
A Torredembarra la Fundació Pere Tarrés ja ha engegat un dels molts que coordina a la demarcació. Després de dos anys castigats per la pandèmia les xifres d’ocupació tornen a la normalitat.
Hi van participar més d'una vuitantena de patinadors i patinadores de 32 clubs diferents d'arreu de l'estat.

Falta gent al seguici de la Torre

Divendres, 24 Juny 2022 22:20
Sant Joan també és sinònim de festa al barri torrenc de Baix a Mar. La jornada central ha comptat amb els balls del seguici i una diada castellera que ha permès, per primera ocasió, veure alçar…
Aquest fet contrasta amb la intenció del consistori d'adequar el local per als Nois de la Torre.
En la segona jornada de judici, l'exinterventor de l'Ajuntament de Torredembarra ha declarat que el consistori comptava amb tota una estructura externa pel que fa als serveis de secretaria i intervenció.
Rafael Orihuel ha fet una maratoniana declaració, de més de quatre hores, en la jornada que ha encetat el judici de la causa que investiga el cas dels lloguers de l'any 2011.
El primer testimoni en comparèixer ha estat el llavors regidor del PSC i exalcalde, Enric Grangel, que ha explicat les irregularitats que va detectar. 
L'actual batlle no delimita línies vermelles de cara a possibles pactes i anuncia que no tots els membres de l'actual equip de govern seguiran.
L'actual portaveu socialista manifesta la voluntat de continuar amb les polítiques que van impulsar fa set anys, quan formaven part de l'equip de govern.
El govern local creu que s'hagués pogut fer en una actuació única. Entén la situació d'emergència que es viu al litoral, però considera que Costes hagués pogut actuar d'una altra manera.
En espera de la resolució final del judici, el consistori torrenc havia retardat els pagaments. Ara abonarà 140.000 euros de factures bloquejades del 2018. Quedaran pendents, però, els últims tres anys, uns 400.000 euros.