Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement
Llorenç Gómez afronta, des de Torredembarra, el confinament pel coronavirus. Hem parlat amb ell per saber com està vivint unes setmanes dures en què els esportistes han de ser gairebé camaleònics per, amb enginy, seguir amb…
El municipi compta amb 52 locals en funcionament. Tots ells corresponen a àmbits essencials. L'objectiu és que la compra s'organitzi prèviament per tal de minimitzar el temps que es passa fora de la llar.
Les sirenes dels vehicles van activar-se davant la residència del petit veí torrenc que, des del balcó i acompanyat pels seus estimats, va gaudir d'aquest merescut homenatge el dia del seu aniversari.
S'aplica una solució de sabó i lleixiu a tots els carrers i la brigada reforça aquesta acció en les zones més transitades i amb serveis bàsics. També s'ha decidit reduir el servei de bus urbà. Només…
El cementiri només s'obrirà per als enterraments. També es demana que s'utilitzin els parcs canins per passejar els gossos. També se suspèn la recollida porta a porta de voluminosos.
Un grup de voluntaris s'organitzaran per ajudar a fer la compra o treure a passejar els gossos de les persones vulnerables que ho sol·licitin.
La llar de jubilats, les escoles de música i d'adults, la zona esportiva, l'Espai Jove o la Sala del Mar són alguns dels equipaments tancats a partir d'avui i durant un mínim de quinze dies. També…
L'aturada esportiva pel coronavirus provoca reaccions diverses entre els principals equips de voleibol de casa nostra, el Volei SPiSP i el Cèvol Torredembarra.
La iniciativa s'emmarca en la Festa de l'Arbre, una jornada que pretén afavorir la proliferació de vida animal als espais verds de Torredembarra, a més de crear espais d'ombra.
Un primer acte de commemoració va combinar l'homenatge a la filla adoptiva de Torredembarra, Maria Rosa Wennberg, amb una xerrada sobre les dones i mestres a l'època de la mestra Maria Antònia.
La peça separada número 8 del Cas Torredembarra, que investigava l'aportació de més de 40.000 euros de l'empresa constructora Transcornejo a la campanya electoral del 2011 de l'exalcalde Daniel Masagué no arribarà finalment a judici.
La col·aboració entre ambdós cossos policials s'establirà en próximes reunions entre Policia Local de Torredembarra, Policia Local d'Altafulla i Departament d'Interior.
Els treballs s'adjudicaran per gairebé 400.000 euros i s'allargaran tres mesos. S'hi preveu instal·lar diferents zones d'oci tant per gent gran com per infants i un espai de socialització per animals.
Els dos centres han suspès el desplaçament de final de curs dels alumnes de 4t d'ESO per prudència davant els casos de coronavirus que afecten el nord del país.
Torredembarra dedicarà el 2020 a recordar la mestra Maria Antònia Hernández, docent del municipi, molt estimada i impulsora de les biblioteques escolars a la Torre.

Cèvol Torredembarra - Manresa (3-0)

Dissabte, 29 Febrer 2020 15:55
Queden tres jornades de fase regular a la Primera Divisió i els torrencs continuen en plaça d'accés a la fase d'ascens a Superlliga 2 amb quatre punts d'avantatge sobre el Sabadell. 
Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ