El Port accelera els tràmits per a la construcció de la nova terminal de creuers

El Port de Tarragona avança els tràmits per engegar la construcció de la nova terminal de creuers al moll de Balears, que s'espera pugui estar operatiu l'any 2021. La infraestructura serà una terminal de creuers amb capacitat per a dos vaixells simultanis de més de 230 metres d'eslora i la inversió prevista és de 35 milions d'euros.

El Port de Tarragona ha agilitzat els tràmits per fer realitat la construcció d’una nova terminal de creuers al Moll de Balears adossada al dic de Llevant que millorarà i ampliarà l’espai logístic actual destinat als creuers. L’entitat portuària ha anunciat la propera licitació d’un projecte estimat en 35 milions d’euros que preveu la construcció d’una esplanada de 22 hectàrees de superfície on es situaran els serveis. El nou moll tindrà una longitud de 800 metres i duplicarà la capacitat actual.

Més a llarg termini l’aposta pel sector dels creuers s’ampliaria també amb la construcció d’una nova terminal al contradic dels Prats que completaria l’oferta del Port.

De moment, s’espera que una vegada engegats els tràmits per a la construcció del moll de Balears aquest es comenci a construir l’any vinent i sigui una realitat l’any 2021.