L'espectacle torna al Teatre Tarragona el 14 d'octubre

El 14 d'octubre serà la data en què tornarà a haver-hi funció al Teatre Tarragona després de cancel·lar la programació al març per un despreniment a la coberta. Ho farà amb una nova temporada que, amb 26 espectacles, s'allargarà fins al mes de maig.

Després de set mesos sense activitat teatral a causa dels despreniments del fals sostre que cobria la platea, el Teatre Tarragona tornarà a obrir portes als espectadors el proper 18 d'octubre, quan donarà el tret de sortida la temporada professional dels Teatres de Tarragona. Un equipament que enllesteix a hores d'ara els últims retocs d'unes obres de reforma que han obligat als tècnics municipals a treballar a contrarellotge.

D'entre les obres destacades destaquen en un principi quatre espectacles previstos per al curs anterior ajornats a causa dels treballs com Escape Room, Maremar o Troia. I entre les propostes de més envergadura sobresurten Jerusalem de Julio Manrique o l’exitós musical Lehman Trilogy, a més de la darrera estrena de la Sala Trono, Vaselina. Tot per a conformar una programació per a totes les tendències.

En total de 26 espectacles fins al mes de març dins d'una temporada que posarà a la venda els seus abonaments el 3 d'octubre i que manté l'opció Last minute que permet comprar entrades des de 25 minuts abans de començar l'espectacle a només 10 euros.