Encara és possible inscriure's a la Peonada de Santa Tecla

La trobada esportiva per excel·lència de la ciutat celebra diumenge 40 edicions amb l'objectiu de superar amb escreix el miler de participants. Caminant o corrent, hi haurà dos circuits accessibles per a tots els gustos i condicions.

5,7 o 3 quilòmetres, caminar o còrrer. Acostar l'esport absolutament a tothom anualment des de fa quatre dècades. I coincidint amb la festa gran de la ciutat, la de Santa Tecla. Amb sortida i meta a Vidal i Barraquer, els atletes i caminants passaran per punts com el carrer Reial i del Mar, el Passeig de la Independència o Ramon i Cajal, on les dues curses es bifurcaran. És la gran cita organitzada pel Patronat d'Esports, que anima a veïns de Tarragona i de la resta del territori a formar part de la Peonada Popular de Santa Tecla.

Hidratació, esmorzar, la samarreta commemorativa i altres records seran els detalls que cadascun dels participants s'emportarà cap a casa.

Les inscripcions es poden formular a les instal·lacions esportives municipals del Serrallo, Camp Clar i Sant Pere i Sant Pau fins al dissabte a les 20 hores. També a través del web esports.tarragona.cat, fins a la matinada d'aquest dijous a divendres, amb preus populars d'un a cinc euros, i amb 50 voluntaris a disposició de la Peonada de Santa Tecla. Diumenge, des de les 10 hores.

Inscripcions en línia a: https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/40a-peonada-popular-de-santa-tecla