El primer derbi de la temporada de bàsquet

Ha canviat de data i d'ubicació però serà, en qualsevol cas, el primer derbi de la temporada. Diumenge a les 19.30 hores, CBT i Salou es veuran les cares al Serrallo en l'inici de la Lliga Catalana EBA. És el debut oficial de tots dos equips.

De dissabte a diumenge i de Salou a Tarragona. No és fàcil encabir un partit d'alt nivell a les acaballes de l'estiu, però per fi sabem quan es jugarà el CBT-Salou. Perquè els blaus seran els locals del primer dels dos partits de la fase inicial de la Lliga Catalana EBA. Amb el Valls esperant per començar també al Serrallo dimarts, el favorit, sobre el paper, és el CBT. Perquè competirà com a local i perquè ha experimentat menys canvis que els salouencs

Xavi Costa, Gerard Santiago, Rusakov i Barksdale no podran jugar per part dels visitants, mentre que Sorolla I Ferran Torres no han treballat els últims dies amb el CBT. En qualsevol cas, serà el primer test en majúscules de tots dos conjunts, especialment perquè es trobaran de nou a la Lliga EBA durant la temporada regular.

La visita vallenca a Tarragona i el pas salouenc per Valls enllestiran, el 15 de setembre, la fase 1 de la Lliga Catalana EBA. El vencedor accedir a la següent ronda. L'EBA no arrencarà fins al 21 de setembre.