El millor moment per visitar el camp del Barça B?

Un filial jove i que encara no ha tingut temps de compenetrar-se a la gespa. Aquesta és l'opinió d'un vestidor del Nàstic que demana paciència i confiança tot i la derrota inaugural a la Lliga.

L'inici del segon equip del Barça no és esperançador per als interessos del Nàstic, i és que les promeses del planter blaugrana van imposar-se a Badalona per 0 a 2. Tot i això, si cal visitar el Mini Estadi, millor fer-ho ara que no pas d'aquí a uns mesos. Les dificultats a l'hora d'establir uns paràmetres de joc estables en una plantilla canviant juguen a favor del Nàstic. Ara bé, l'equip de Xavi Bartolo tampoc té res a veure amb el del curs anterior.

Sense els lesionats Javi Márquez i Viti, els grana volen oblidar la mala imatge de la derrota davant el Llagostera. L'1 a 3 al Nou Estadi no ha acabat amb l'optimisme d'un vestidor que demana paciència: confeccionar el nou projecte requereix temps.


Demà divendres escoltarem Xavi Bartolo, que parlarà davant els mitjans abans del Barça-Nàstic de diumenge a les 19 hores.