Joventut i planter, l'aposta permanent del Volei SPISP

Ha trigat més que altres dels equips principals del territori però ja el tenim en marxa. L'equip aspira a tot, per segon curs seguit, a la Superlliga 2. El deute ja és història però l'objectiu principal serà el de sempre: formar jugadors.

Només la mala sort i petits detalls van impedir que el Volei SPiSP es classifiqués, el curs passat, per a la fase per pujar a Superlliga 2. Serà la segona campanya en aquesta categoria, un altre cop a les ordres de Vlado Stevovski i, com sempre els últims anys, amb un grup escandalosament jove: la mitjana d'edat és similar a la de la temporada passada, 19 anys.

Hi haurà, com sempre, dos grups i els dos primers accediran a la Final Four. Seran 22 jornades, la primera d'elles a Xàtiva, el 5 d'octubre, i l'última a la pista del Cisneros Alter, a les Illes Canàries. Segur que aspiraran a tot però no tenen per què assumir el pes del favoritisme.

L'adéu del fins ara capità Gregory Bordas és la gran novetat d'una plantilla que s'ha reforçat amb el retorn de l'històric Carles Mora que exercirà com a líder del vestidor després de ser escollit primer capità de l'equip.

A falta de data, lloc i hora, el Volei SPiSP s'enfrontarà contra el Mundet i el Barcelona a la Lliga Catalana i abans de l'inici de la Superlliga 2.