Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

El projecte d'una App solidària porta tres joves tarragonins a Silicon Valley

Gegants tecnològics com Google, Netflix o Twitter han estat alguns dels punts de parada de l’Anna, el Gabriel i la Tzaitel en la seva estada aquest estiu a Silicon Valley, a Califòrnia. Són tres estudiants del Col·legi Lestonnac de Tarragona i han arribat a la meca de les empreses tecnològiques gràcies a una idea: Welink, l’aplicació que els va permetre guanyar el concurs estatal d’emprenedoria Audi Creativity Challenge a Madrid.

I aquesta aportació a la societat l’han volgut fer mitjançant una plataforma per connectar les persones i fer comunitat amb l’objectiu de crear una xarxa solidària.

L’aplicació connecta dues persones, la que necessita ajuda i la voluntària. Per exemple, una persona gran pot demanar un cop de mà per fer la compra o bé una turista que no sap com arribar al centre històric de la ciutat.
Després de pràcticament un any, el projecte no acaba aquí.

Ara toca convèncer els inversors

Els tres joves han rebut formació per part d’experts en creativitat i desenvolupament d’idees i ara s’enfronten a una de les cites més importants, presentar la idea davant de possibles inversors. Ara els toca convèncer als inversors que l’aplicació Welink és necessària i que ha de sortir de l’entorn educatiu per fer el salt a la societat. Els alumnes destaquen l’experiència i els aprenentatges que han adquirit al llarg del procés creatiu, però no amaguen els seus millors desitjos.

Volen una societat més connectada i més solidària i ho volen aconseguir amb un dels objectes que més utilitzem: el mòbil. Obrir Welink i demanar o rebre un favor. Ells ho tenen clar, veurem si també hi aposten inversors.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ