Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

El Volei SPiSP demana que el govern renovi la subvenció després d'eixugar el deute històric

Setmanes enrere el club va posar el punt final a un descobert que va ascendir fins als 700.000 euros. Consideren que toca potenciar les eines de la base, les que han patit més la crisi. Per això consideren que és imprescindible mantenir l'ajuda actual.

La meitat dels diners entrants a les arques del Volei SPiSP van precipitar-se per un pou durant deu anys i que no va omplir-se fins ara per tapar l'immens forat existent. Malgrat això, el sènior masculí va pujar a Superlliga i ara s'ha establert a Superlliga 2. Passi el que passi, aquest fosc apartat ja és història passada per al club, que per fi aixeca el cap a la recerca d'un panorama molt més accessible i en què el projecte es reforci amb majors recursos humans i tècnics.

La subvenció anual exhaurida de 100.000 euros va signar-se el 2008, prorrogant-se un any més la temporada anterior. Ara el Volei SPiSP segueix a l'espera de reunir-se amb el nou equip de govern per incrementar l'ajut o, com a mínim, assegurar-la.

Serà, per cert, la primera vegada que se supera la xifra de 200 jugadors i jugadors amb un total de 16 equips i amb majoria de noies. El femení sènior debutarà a Primera Catalana després de dos ascensos i el masculí continuarà a Superlliga 2, a partir de l'octubre i amb sis canvis, el sensible adéu del capità Gregory Bordas i la tornada de l'internacional Carles Mora.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ