Berni Álvarez: 'Qui pensi que hem de pujar s'equivoca'

Va disputar la fase d'ascens a la LEB Plata la temporada anterior però ha perdut un puntal importantíssim com el d'Adrià Duch. Mantenint l'aposta per la gent jove, el CBT de Berni Álvarez arrenca un nou curs sense marcar-se objectius més enllà del dia a dia.

Dia 1 del capítol 10 de Berni Álvarez com a màxim responsable de la banqueta del CBT. Lluny queda la campanya del debut, la 2010-2011 a la LEB. No tant com la fase d'ascens perduda a Algesires i que va deixar amb la mel als llavis el vigent campió de la Lliga EBA. Serà la tercera temporada consecutiva a la categoria i amb una plantilla pràcticament idèntica a l'anterior, també amb Ferran Torres i Pape Mbaye. S'ha de pujar?

L'escorta Ruben Llanos, de 18 anys, torna a casa. També ho fa l'aler-pivot Jordi Barberà, provinent del Club Bàsquet Valls. La sensible baixa d'Adrià Duch, capaç de marcar les diferències des de fora del perímetre, és un problema i a la vegada un repte.

El primer amistós del CBT es jugarà el 31 d'agost. amb un torneig preparatori a la pista del Ploms. El dia 4 serà el torn del Benicarló, a l'espera d'un altre possible partit contra el Pardinyes. El curs arrencarà oficialment amb la Lliga Catalana i davant el CB Valls, l'11 de setembre.