El tarragoní Dani Martínez diu adéu al bàsquet a causa d'una malaltia del cor

El tarragoní Dani Martínez ha anunciat sorprenentment la seva retirada del bàsquet professional amb només 25 anys per una miocardiopatia hipertròfica. L'exjugador del CBT encarava la seva primera temporada al Menorca de LEB Plata, després de dos cursos amb el Càceres a la LEB Or.
A través de les xarxes socials, el jove jugador ha explicat que li van detectar la malaltia del cor en una revisió mèdica de la pretemporada i que els especialistes li van recomanar abandonar l'esport professional, per bé que l'anomalia no té afectació en la seva vida diària.
Naturalment, Dani Martínez ha reconegut que no esperava una retirada tan prematura, però, tot i això, s’encomana al positivisme i vol quedar-se amb els bons moments que li ha donat l’esport. Martínez va sortir de la cantera del club tarragoní i va convertir-se en peça clau de l’equip de Berni Álvarez. Després de més d’una dècada vinculat al CBT, el 2017 va abandonar el club. Ara, Dani Martínez es veu obligat a penjar les botes, tot i això assegura que no es deslligarà de la seva passió, el bàsquet, i tampoc tanca la porta a gaudir-lo des d'una altra faceta.