Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Nova Eucària i el PSC critiquen la decisió de traslladar els porcs vietnamites

L'ONG que ha tingut cura durant els darrers anys de la colònia de porcs vietnamites de Sant Pere i Sant Pau critica la decisió presa per l'Ajuntament de traslladar-los a un refugi fins que puguin ser acollits. Defensen, juntament amb el PSC tarragoní que la millor solució era crear un recinte tancat al mateix parc que habiten ara.

Com una solució poc ètica i presa amb unes formes molt millorables per part de la conselleria de Benestar Animal del govern tarragoní. Així han qualificat tant des del PSC com des de l'ONG Nova Eucària aquest dimecres la decisió de traslladar la colònia d'una trentena de porcs vietnamites que habita al Parc de la Muntanyeta de Sant Pere i Sant Pau a un refugi-santuari on puguin viure fins a ser acollits a mitjà termini.

Des de Nova Eucària, entitat que s'ha ocupat durant els darrers anys de les cures i el manteniment de la colònia lamenten que l'actual equip de govern no hagi optat pel projecte que plantejaven des de l'organització, i que implicava construir un recinte en el mateix Parc de la Muntanyeta per a acollir els animals.

Un projecte que també han defensat des del grup municipal del PSC, que ha manifestat que ja estava pressupostat per a tirar-lo endavant en aquest nou mandat municipal. Des dels socialistes valoren l'aspecte educatiu i social que hauria tingut aquesta iniciativa.

Tot i això, des de Nova Eucària també han denunciat que el problema de la multiplicació de la colònia es podria haver solucionat si l'anterior govern els hagués autoritzat a tirar un projecte de castració dels animals previst per finals de l'any passat.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ