Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

El projecte ‘Tarragona Cara B’ fotografia la vida dels diferents barris de la ciutat

Aquestes persones participen en el projecte Tarragona Cara B de l’Associació Bandera Negra. Des del 2016 aquest projecte busca els recons i les situacions menys vistes de la ciutat tarragonina. Després de 3 anys fotografiant, el mes de setembre començarà el període de selecció de les 30 millors fotografies que acabaran formant part d’una exposició de les imatges de la Tarragona menys habitual. Aquest dissabte han realitzat la penúltima sortida al Llorito, combinant la fotografia amb la cultura.

Per tractar d’immortalitzar la cara B de Tarragona, Bandera Negra ha dividit la ciutat en 10 districtes i han passat un període de 3 mesos a cada barri. A més, de la mà d’una persona representativa del barri, s’aprofita per conèixer les interioritats i particularitats d’aquests districtes.

Aquest cap de setmana, el grup ha pujat al Santuari de Loreto per conèixer els secrets de la patrona dels aviadors i per realitzar instantànies com mai abans s’havien vist.

Per acabar la jornada, els participants han baixat fins al cementiri de Tarragona per assistir a una visita guiada a càrrec de Paco Tovar.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ