Bordas deixa el Volei Sant Pere i Sant Pau, on hi ha jugat 16 anys

Després de setze anys vinculat al club voleibol Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, Gregory Bordas deixa el club de la seva vida, on hi ha jugat des de la categoria juvenil. El capità del combinat dirigit per Vlado Stevovski ha pres la determinació després d'una última temporada en què ha tingut dificultats per compaginar la vida esportiva i laboral. El nivell d'entrenaments i compromís que exigeix la segona categoria estatal han xocat amb els interessos laborals del jugador, que s'ha vist obligat a fer un pas al costat.

Bordas, de 29 anys, no vol deixar la pràctica esportiva i confia poder seguir competint en algun equip d'una categoria inferior. Tampoc tanca la porta al retorn al seu club, tot i que en aquest cas ja no ho faria com a jugador.

La marxa de Bordas deix orfe el volei Sant Pere i Sant Pau d'un dels seus referents al vestidor, com reconeix el mateix entrenador.

Bordas deixa el club amb un campionat de Catalunya juvenil, i ja amb el primer equip, dues Copes Catalunya, una Copa Príncep i diversos ascensos, dos d'ells a la màxima categoria estatal. Bordas ha jugat amb els cooperativistes quatre temporades a la Superlliga.