El PSC demana que el nou govern continuï apostant per l'Anella

Durant el juny i el juliol l’Anella Mediterrània va acollir set campionats esportius de diversos nivells. Uns esdeveniments que segons el Patronat d’Esports hi han passat prop de 15.000 persones i que han deixat un impacte econòmic a Tarragona de 2 milions d’euros. El grup municipal del PSC assegura que tot això és fruit d’una bona gestió un cop van acabar els Jocs. Ara els socialistes demanen al nou equip de govern de la ciutat que continuï treballant per portar campionats a Tarragona. Asseguren que tot són beneficis perquè hi ha un impacte econòmic positiu i es treu rendiment a les instal·lacions esportives existents. 

Els socialistes també esperen que a partir del setembre la gestió del Palau d’Esports es desencalli i pugui passar ja a mans municipals i treure-li partit. Berni Álvarez ha aprofitat la roda de premsa per defensar la seva absència als dos últim plens.

Recordem que en una d’aquestes sessions la falta d’Álvarez, juntament amb l’abstenció dels comuns, va permetre aprovar la moció que demanava penjar la pancarta reclamant la llibertat dels presos polítics.