Finalitza el Campus d’Estiu del Nàstic Genuine

El Campus d’Estiu del Nàstic Genuine ha acabat aquest divendres després d’una setmana plena d’activitats. 16 integrants de l’equip Genuine han participat amb els voluntaris grana en aquesta cloenda de final de temporada.

Partits de futbol, de tenis, patinatge o gimnàstica rítmica són alguns dels esports que els integrants del Campus d’Estiu del Nàstic Genuine han realitzat durant aquesta setmana. Es tracta de la primera edició de l’acte de cloenda de l’equip Genuine i que han aprofitat 16 integrants de l’equip per passar junts tots els matins durant els últims 5 dies. La idea va néixer en veure que la resta d’equips del Nàstic feien estades després de la temporada per acomiadar-la. En aquesta ocasió, el Campus Genuine no només se centra en el futbol, sinó en més esports i en activitats de lleure pels nois.

Es pretén que els nois estiguin actius durant aquestes setmanes de l’estiu. Els integrants són jugadors del Nàstic i els voluntaris, que acaben participant en totes les activitats, de manera que acaben compartint experiències tots plegats. Els participants valoren positivament la seva estada al campus, tot i que la majoria pensa que una setmana es queda curta.

L’equip Genuine ja pensa en la pròxima temporada que començarà al mes de novembre, quan tornin als entrenaments els dilluns i els partits els dissabtes. També confien a repetir el Campus d’Estiu després de la bona acollida entre els participants. L’organització es plantejarà, doncs, si s’amplia la duració del Campus dues setmanes.