Pereira i Rodríguez arriben al Nàstic amb l'objectiu de pujar

Si ahir els vèiem ja entrenant-se amb els seus nous companys, avui ja els hem vist posant amb la samarreta del Nàstic, Jonathan Pereira i Juan Rodríguez han estat presentats i han deixat clar quin ha de ser l'objectiu de l'equip aquesta temporada, tornar com més aviat millor a Segona Divisió

El Nàstic ja disposa des d'aquesta setmana del que ha de ser la referència en el seu atac aquesta temporada i de la peça que li faltava per a acabar d'apuntalar la defensa grana. Després de dos entrenaments ja amb el grup, Jonathan Pereira i Juan Rodríguez han viscut aquest dijous la seva presentació oficial com a jugadors granes, amb un missatge clar, s'ha de lluitar com sigui per a aconseguir l'ascens de categoria ja aquesta temporada.

Amb 23 anys i 14 com a professional a Primera i Segona Divisió, Jonathan Pereira viurà la seva primera experiència a Segona B i ho farà sabent-se el fitxatge estrella d'aquesta temporada a can Nàstic. Una pressió amb la que diu saber jugar per a continuar aportant gols, aquest cop amb la samarreta grana.

I amb la intenció de sumar els minuts que no va tenir l'any passat amb l'Sporting de Gijón a Segona arriba al Nàstic un Juan Rodríguez que no considera en cap cas que estigui fent un pas enrere, davant un projecte com el que li ha presentat la direcció esportiva grana.

Una direcció esportiva que es mostra molt satisfeta de la feina feta fins ara en la confecció de la plantilla enmig d'un mercat a l'alça per les grans propostes econòmiques d'alguns clubs de la categoria de bronze. Des del Nàstic s'aposta per oferir un gran projecte més enllà de grans quantitats econòmiques.

Un Nàstic doncs que té gairebé la plantilla tancada, però que no descarta noves incorporacions en el mes que queda de mercat.