ACSA Sorigué construirà la piscina olímpica dels Jocs

Les obres arrencaran el més vinent i s'espera que acabin a finals de març. Una notícia que avança aquesta casa just després de la reunió de representants de les seus dels Jocs a l'Anella Mediterrània.

L'última vegada que els alcaldes que acolliran les disciplines de Tarragona 2018 van reunir-se va ser coincidint amb l'ajornament de la cita, fa gairebé un any. Avui no hi eren tots, però si un portaveu de cadascun dels consistoris, des de regidors a gerents de Patronats d'Esports.

La intenció és que la convocatòria realitzada al renovat Pavelló de Camp Clar es repeteixi mensualment amb els responsables esportius dels ajuntaments, i cada dos mesos amb tots els alcaldes. L'única gran obra pendent, el Centre Aquàtic, serà una realitat a la primavera. Aquesta és la intenció, ara que ja es coneix el nom de l'empresa adjudicatària. Es tracta d'ACSA Sorigué i d'una obra finançada per l'Estat amb 3 milions d'euros.

Sobre l'endarreriment de la quarta fase del Palau d'Esports, insisteix Villamayor que no el preocupa i que el compromís de la Generalitat es manté intacte. Una reunió de seus que ha servit per actualitzar la informació de la part operativa del projecte i a uns 9 mesos de l'inici dels Jocs Mediterranis.

Dilluns s'obrirà oficialment la pista d'atletisme, que podran utilitzar ja els clubs de la ciutat. El camp de rugbi entrarà en funcionament a finals d'aquest 2017.