TDX-2022

Nova tardor literària amb 45 activitats previstes

La tardor literària, el cicle dedicat a les lletres que coordina la Casa de les Lletres de Tarragona, contempla un total de 45 activitats fins el mes de desembre amb el món dels llibres i la literatura com a eix vertebrador. Ho fa en un cicle que beu de les iniciatives de 22 entitats,  fet que reforça la idea que la proposta serveix per vertebrar i donar visibilitat al món de les lletres tarragoní.

El cicle contempla essencialment presentacions de llibres de diferents escriptors, bona part dels quals del territori, com pot ser el cas de Coia Valls, amb la seva nova proposta Si tu m’escoltes; o Jordi Tiñena, amb el seu El somriure del danès. Més enllà de presentar les novetats literàries, el cicle preveu també rutes per territoris literaris, com l’entorn de la catedral de Tarragona que inspira la novel·la L’escultor de Déu, de Vicenhç Aguado, i enguany, per primer cop, incorpora al programa una acció dedicada a poetes locals.

El polifacètic Marcel Pey, serà, ja al mes desembre, el primer que estrenarà aquesta nova proposta. Els actes de la tardor literària s’iniciaran la setmana vinent. Ho faran recordant l’últim premi Pin i Soler, i també rememorant el congrés de cultura catalana que es va celebrar a Tarragona ara fa 40 anys.