El Nàstic presenta Javier Bonilla, Lolo Plá i Romain Habran

Dia de presentacions a can Nàstic. Tres jugadors s'han incorporat a la disciplina grana. Avui hem conegut al davanter Lolo Plá, al lateral esquerre Javier Bonilla, i l'extrem Romain Habran. Els nous jugadors ja han entrenat aquest matí a les ordres de Xavi Bartolo al Complex Esportiu Futbol Salou.

El Nàstic continua reforçant la plantilla de cara a la nova temporada a la segona divisió B. El club grana ha presentat el davanter Lolo Plá de 26 anys que arriba després de vestir la samarreta del Recreativo de Huelva i del València Mestalla. Abans, amb l'Elx va aconseguir l'ascens a la Liga 1/2/3. Plá aportarà molta polivalència a la zona d'atac grana, ja que pot actuar com a segona punta i per les bandes. Destaca el seu joc aeri i el desequilibri a l'àrea.

També ha arribat a Tarragona el lateral esquerre Javier Bonilla de 28 anys, procedent del Mallorca després de passar pel Numància, el Celta, l'Hèrcules, o inclús un equip de la lliga grega. A més del seu vessant defensiu, destaca la seva sortida amb la pilota i una bona centrada quan s'incorpora a l'atac. El jugador ja coneixia Giner, fet que va ajudar a prendre la decisió de fitxar amb el Nàstic.

L'últim dels fitxatges de la jornada és l'extrem francès Romain Habran de 25 anys. Es va formar a les categories inferiors del París Saint Germain i ve de jugar a la primera divisió a Israel amb l'Ashdod. Segons paraules del president, Josep Maria Andreu, serà un jugador estrella que aportarà velocitat i força a l'atac grana.