El nou Nàstic de Xavi Bartolo comença a tocar pilota

El nou Nàstic de Xavi Bartolo comença a tocar pilota. L’equip ha fet avui el primer entrenament de la nova era a Segona B amb la presència de tots els jugadors, menys Lolo Coronado, el nou fitxatge del Nàstic. Un dels que continua, Javi Màrquez ha confirmat que continuarà a la disciplina grana aquesta temporada.

Arrenca el nou Nàstic per la temporada 2019-2020. Primer entrenament amb el nou tècnic, Xavi Bartolo, al capdavant de l'equip. Sota un sol de justícia, els jugadors s'han posat a les seves ordres i han fet tota mena d’exercicis. El capità de l’equip, Javi Màrquez confia en el nou projecte per poder gaudir del futbol i no per partir, com a la darrera temporada. 

Màrquez se sent a gust amb la filosofia del nou entrenador, que busca el toc de pilota, sense deixar l’esforç físic i la intensitat. El capità considera que durant aquesta temporada l’equip es mostrarà valent, una valentia que va faltar en la darrera campanya. Màrquez, que ha confirmat que continuarà a la disciplina grana, diu que hi ha una bona sintonia amb els nous jugadors i que busquen millorar físicament per arribar als objectius de Bartolo.
Un equip que ha tornat als entrenaments sense el nou fitxatge. El Club ha anunciat la incorporació del jugador extremeny Lolo Coronado. El davanter arriba a Tarragona després de militar a l’Elx, després d’aconseguir l’ascens a la Liga 1/2/3 al 2018.