Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Els comuns negociaran l’entrada de la CUP al govern de Tarragona

L’entrada de la CUP al govern de la ciutat de Tarragona és cada dia més a prop. Si més no, aquest dijous l’assemblea d'En Comú Podem Tarragona va donar llum verda perquè s’iniciïn les negociacions per enfortir el govern local amb l’entrada dels anticapitalistes i arribar als 12 regidors.

Els comuns van aprovar el posicionament amb 27 vots a favor i 7 en contra. Això sí, consideren que el punt de partida d’aquest debat que s’obrirà ara entre el govern i la CUP han de ser els acords programàtics que En Comú i Esquerra Republicana ja tenen pactats.

La formació prendrà la decisió final quan puguin exposar a l’assemblea les condicions de l’entrada de la CUP. En comú no vol que l’acord incomodi la base del partit i un dels punts que més discrepàncies genera és la qüestió nacional.

El vist i plau de la base d’En Comú Podem obre la porta a que la setmana vinent, com ja s’havia previst, pugui haver-hi reunions entre el govern i la cup. D’altra banda, l’assemblea dels liles va donar compte de les primeres setmanes del mandat i va aprovar una forma d’organització interna per coordinar l’acció de govern. 

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ