Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

El Club Rugby Tarragona tindrà una secció esportiva adaptada

Després que el passat mes d’abril s’engegués a Tarragona el primer equip d’esport adaptat, en la modalitat d’hoquei, ara un club de la ciutat ajudarà a iniciar un de nou, però en aquest cas serà de rugby. Els voltors del Club Rugby Tarragona tindran a partir d’ara una secció per persones amb alguna discapacitat funcional, i en cadira de rodes.

De moment estan en fase de formació i busquen participants. Seria el tercer equip de Catalunya, però abans els jugadors han d’estar ben equipats i per això necessiten suport, perquè la pràctica del rugbi adaptat requereix d’una forta inversió. 

Com a l’hoquei, les normes s’adapten als jugadors. S’enfrontaran equips de quatre contra quatre i la tradicional pilota ovalada es canvia per una de vòlei. Però continua sent un esport de molt contacte en el qual el posicionament és molt important. Tant l’equip d’hoquei com el de rugbi entrenen tots els dimarts a dos quarts de cinc de la tarda, i tothom que estigui interessat s’hi pot apropar per provar.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ