Els Bombers asseguren que l'incendi de MIASA va estar controlat en tot moment

Els Bombers defensen que el foc a la nau de Miasa no va comportar en cap cas un risc evident pels veïns dels barris de Ponent. Hi havia perills però Bombers assegura que els va tenir controlats en tot moment.

Protecció Civil va monitoritzar de seguida les concentracions de productes tòxics als barris de Ponent, sense detectar senyals preocupants. Per això no van sonar les sirenes pel confinament. En ple debat sobre la seguretat, avui a Entrevies la investigació segueix en marxa. Els accessos a Miasa estan precintats.

Després de la feina dels bombers fins a l'extinció de l'incendi arriba el torn dels Mossos d'Esquadra que hauran d'esbrinar les causes del sinistre. Els Bombers els acompanyen en les inspeccions oculars. A més de descobrir l'origen també s'ha de saber perquè es va esfondrar la nau.

Els Bombers van haver d'actuar de forma contundent en un foc que es van trobar completament desenvolupat a l'interior de la nau. Van tardar 8 hores a controlar-lo, actuant primer en la protecció de tot l'entorn per evitar l'expansió de les flames i després intervenint directament al foc actiu fins a controlar-lo a mig matí del diumenge.