Els Bombers continuen treballant en l'incendi de MIASA al polígon Entrevies

Fins dissabte això era un magatzem de productes químics on podien emmagatzemar des de productes alimentaris fins a inflamables o tòxics. Per exemple, encenedors o aerosols van convertir-se en combustible de l’incendi que ha cremat bona part de les instal·lacions de l’empresa MIASA Logística, només les oficines se n’haurien salvat. Gairebé tot el sostre ha quedat fet miques.

L’incendi encara no es dona per extingit i es desconeix què el va originar. De fet, la policia científica hi accedirà una vegada extingit. Tot i això, 24 hores després de l’inici de l’incendi, la situació és ja molt diferent. Els Bombers continuen treballant en l'extinció de l'incendi per evitar possibles revifades i la resta d'empreses han reobert amb normalitat.

Des d’alguns punts de l’exterior és difícil apreciar l’afectació de l’incendi. L’estructura de la façana es manté intacta, però algunes parts han quedat ennegrides. Al voltant de la nau s'hi poden veure desenes d’esprais cremats. Alguns treballadors de l’empresa i d’altres companyies del polígon s’hi han apropat per veure el rastre de l’incendi, però de moment, a l’espera de la investigació que s’ha obert, l’empresa no ha volgut fer cap declaració.