Últim dia de concurs amb la francesa Aquarêve que apostarà per uns focs més visuals


Última jornada del Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona. El certamen clourà aquest dissabte amb la Aquarêve Artifice. Amb gairebé 30 anys de trajectòria, la pirotècnia francesa vol sorprendre el públic tarragoní amb un estil més propi del centre d’Europa, un espectacle que apostarà per uns focs més visuals.

I és que l’empresa està especialitzada en el disseny de piromusicals, performances i exhibicions que se sostenen també  amb noves tecnologies i efectes digitals i visuals. Això sí, l’ànima d’aquesta pirotècnia, els Infanti, pare i fill, no volen perdre el seu segell propi a Tarragona, però introduiran alguns elements per convèncer el públic local, més acostumat als coets amb tro.

L’empresa ja s’ha fet un nom a França i el de Tarragona no és per a ells el primer concurs internacional, tot i que certament busquen donar-se a conèixer més enllà del seu mercat habitual. Dispararan uns 640 quilos de massa pirotècnica elaborada a Espanya amb la qual volen meravellar els espectadors i ser la sorpresa del concurs d’enguany.

El cel de Tarragona tornarà a omplir-se de llums i colors a dos quarts d’11 de la nit en aquesta darrera jornada de focs. Aquest diumenge coneixerem els guanyadors.